Once Upon A Time

Η φωτογραφία μου
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που λάτρευε τις ιστορίες! Ιστορίες παλιές αλλά και καινούριες, γεμάτες αγάπη, έρωτα, χαρά αλλά και στεναχώρια και μίσος. Ιστορίες που όλοι, λίγο πολύ, έχουμε ακούσει από κάποιον γνωστό ή από κάποιο φίλο.. Ιστορίες που, γιατί όχι, έχουμε ζήσει εμείς οι ίδιοι! Όλα όσα μάθαμε από τρίτους, όλα όσα γνωρίσαμε από μόνοι μας και όλα όσα θα θέλαμε να πούμε βρίσκονται σε αυτό το blog με λίγα λόγια.. Εξάλλου όπως λέει και ο λαός "τα πολλά λόγια είναι φτώχεια". Καλό ταξίδι στα "γνώριμα" λημέρια...

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Λουκρητία

Φίλοι μου σας καλωσορίζω στο ιστολόγιο της Λουκρητίας!

Τώρα θα με ρωτήσετε πως και ονόμασα αυτό το blog Lucretia; Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε πως σε όλα τα online παιχνίδια που παίζω και όχι μόνο χρησιμοποιώ αυτό το όνομα επειδή απλώς είμαι φανατική αυτής της υπέροχης γατούλας του Αρκα!
Παρ'όλα αυτά το όνομα Λουκρητία έχει αναφερθεί εκτός από κωμωδούς αλλά και στην μυθολογία. Ας αναφέρω ενδεικτικά λίγα πράγματα γι'αυτήν και φυσικά για την υπεροχη γατούλα μας!





==> Μυθολογία <==
Η Λουκρητία είναι ένα μυθικό πρόσωπο της ιστορίας της Αρχαίας Ρώμης. Σύμφωνα με την παράδοση, ο βιασμός και ο συνακόλουθος θάνατός της ξεκίνησε μια σειρά από γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση της μοναρχίας και την εγκαθίδρυση του δημοκρατικού πολυτεύματος.


==> Κωμωδοί <==
Όλοι γνωρίζουμε τον Αντώνη Αρκά και τα καταπληκτικά του βιβλία(αν και λίγοι τον γνωρίζουν φατσικά). Το χιούμορ του είναι εξαιρετικό και οι ατάκες του κορυφαίες. Εξάλλου, όπως λέει και ο ίδιος, "αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε" xD

2 σχόλια: