Once Upon A Time

Η φωτογραφία μου
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που λάτρευε τις ιστορίες! Ιστορίες παλιές αλλά και καινούριες, γεμάτες αγάπη, έρωτα, χαρά αλλά και στεναχώρια και μίσος. Ιστορίες που όλοι, λίγο πολύ, έχουμε ακούσει από κάποιον γνωστό ή από κάποιο φίλο.. Ιστορίες που, γιατί όχι, έχουμε ζήσει εμείς οι ίδιοι! Όλα όσα μάθαμε από τρίτους, όλα όσα γνωρίσαμε από μόνοι μας και όλα όσα θα θέλαμε να πούμε βρίσκονται σε αυτό το blog με λίγα λόγια.. Εξάλλου όπως λέει και ο λαός "τα πολλά λόγια είναι φτώχεια". Καλό ταξίδι στα "γνώριμα" λημέρια...

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Στους δρόμους της καρδιάς...


Λόγια παράξενα, λόγια περίεργα, γεμάτα ένταση και πάθος! Σκέψεις που βγαίνουν από το μυαλό μου όπως το αίμα κυλάει στις φλέβες! 
Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω και όμως φαίνονται τόσο λίγα μπροστά σε αυτά που νοιώθω! Η απόσταση με κάνει να φέρομαι αλλόκοτα, σαν αρουραίος σε υπόγειους δρόμους. Η επαφή μοιάζει ολότελα με ηδονή! Πάθος δίχως ενοχή! Μόνο ευχαρίστηση! 
Και τότε νιώθεις χαρούμενος! Μπορείς να πεις σχεδόν ευτυχισμένος! Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις έτσι? Αναρωτιέσαι... Αυτή η επαφή... Η αίσθηση του ότι υπάρχει κάποιος για σένα! Να σε φροντίζει, να σε προσέχει, να σ'αγαπάει!! Και εσύ να ανταποδίδεις! Δίχως ενοχή! Μόνο με χαρά! Με ευχαρίστηση! 
Να βλέπεις το σκοινί τεντωμένο και εσύ να ρισκάρεις να περπατήσεις πάνω του! Γιατί στην άλλη πλευρά είναι αυτός που σε γεμίζει! Αυτός που πραγματοποιεί κάθε κρυφό σου όνειρο, κάθε κρυφό σου πόθο! Αυτός για τον οποίο γύρισες και είπες μια μέρα στον εαυτό σου "Πεθαίνω γι'αυτόν!". 
Ένας έρωτας που σε πάει σε απάτητα μονοπάτια! Μια αγάπη που δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει! Και εσύ ρισκάρεις! 
Είναι πολύ ωραία η ζωή αρκεί να ξέρεις να την μοιράζεσαι! 
Γιατί μόνο έτσι θα μάθεις αλήθεια αν άξιζε τον κόπο...

1 σχόλιο: